D66 Westerkwartier trapt campagne af

0
239

WESTERKWARTIER – Met twee auto’s, voorzien van D66-logo’s en leuzen trok het campagneteam, inclusief lijsttrekker Rogier van ‘t Land, van de D66 afdeling Westerkwartier zaterdag jongstleden  het gebied in om alvast een aftrap te geven voor de verkiezingscampagne. Hoewel de nieuwe gemeenteraad pas in november wordt gekozen, wilde het team hier toch al voor de grote vakantie aandacht voor vragen. De tocht begon in Leek, waar niet alleen de beide winkelcentra werden bezocht maar ook de Streekproductenmarkt bij Nienoord. Uit gesprekken met inwoners kwamen veel wensen, suggesties, zorgen en verbeterpunten naar voren. Ook in Marum en Grootegast werd een bezoek gebracht aan de winkelcentra. De afsluiting van de tour vond plaats in Zuidhorn, waar het sportieve Beachvolleybaltoernooi op het Joh. Smitpark werd bezocht.