SWS De Aquarel voorziet jubileum van ontzettend veel ‘Kleur!’

0
255

SEBALDEBUREN – Samenwerkingsschool De Aquarel is 10 jaar geworden. Een goede reden voor feestje. En waar kan dat nu beter dan in ’t Spectrum. Ouders, leerlingen en oud-leerlingen kwamen vrijdag samen voor een feestelijke avond vol leuke spelletjes. Onder de aanwezigen directeur-bestuurder Johan Heddema van Quadraten, waar De Aquarel tegenwoordig onder valt. Heddema, tevens trotse opa van twee leerlingen van de school, opende de feestavond en nam daarna ook gezellig deel aan de activiteiten. Hoogtepunt van de avond was de swingende musical ‘Kleur!’ waar alle leerlingen van de school vol overgave aan mee hebben gewerkt. Verder was het uiteraard ook genieten van het Rad van Avontuur, een springkussen, spijkerbroek hangen en werden er oude foto’s getoond. Een meer dan geslaagde afsluiter van het eerste decennium en een schitterende aftrap richting het volgende jubileum.