25 jaar kraamhulp van Marianne

0
402

DOEZUM – Marianne Beier is al 25 jaar werkzaam als kraamverzorger bij het Groene Kruis. Reden voor een feestje vonden haar collega’s die haar huis hebben versierd en om 7.00 uur al klaarstonden met een heerlijk ontbijt. “Doordat ze zich zelf heeft verrekend is het grote feest pas in november”, vertelt collega Annika Hoekstra. “Toch wilden we deze mijlpaal op deze datum niet onopgemerkt voorbij laten gaan.” Gelukkig maar, want Marianne is voor veel mensen heel speciaal. Als fulltime kraamverzorgster heeft zij de zorg voor drie pasgeboren baby’s per maand. Ruim 900 kinderen heeft zij al in haar handen gehad, waarvan een aantal kinderen van de inmiddels opgegroeide kinderen die zij jaren eerder als pasgeborene heeft vastgehouden. “Bovendien houdt zij alles bij”, stelt Annika. “Een lieve collega en een speciaal mens.”