Rolstoeltennislessen bij Tennisclub De Mepsche

0
463

NIEKERK – Deze zomer worden er voor het eerst rolstoeltennislessen gegeven op de vrijdagavonden bij Tennisvereniging De Mepsche in Niekerk. Het bestuur is er erg trots op dit aan te kunnen bieden. Mensen uit de wijde omgeving werden benaderd zodat er nu voldoende deelnemers zijn om deze zomer met het rolstoeltennis te kunnen starten. Er wordt gehoopt dat de banen van De Mepsche een actief centrum  worden voor rolstoeltennissers, waarbij tennis uiteraard een belangrijk onderdeel is, maar ook zeker voor de sociale contacten. De zomerrolstoeltennislessen worden gegeven tot de eerste week van september. De eerste 3 weken van augustus is er geen les. De lessen beginnen om 19.30 uur  en zijn tot 20.45 uur. Vanaf 19.15 uur wordt er al ingespeeld en na afloop wordt er nog gezellig nagezeten, maar het is aan jezelf of je daar bij wilt zijn. Maximaal kunnen per keer 8 rolstoelers deelnemen. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Iedereen die zin heeft om vrijblijvend eens mee te doen en kennis te maken, is welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Grietien Fortuin via info@demepsche.nl.