AED voor het Beachcenter Zuidhorn

0
315

ZUIDHORN – Sinds 18 juli beschikt het Beachcenter Zuidhorn over een eigen AED. Door de flinke toename van het aantal sporters is een eigen AED een goede aanvulling op de faciliteiten van het Beachcenter. Het realiseren hiervan is mede te danken aan een donatie van 1.000 euro door de Stratenvolleybalcommissie. Deze commissie organiseert elk jaar een gezellig toernooi voor buurt- vrienden/innen en bedrijventeams. Volgend jaar op 24, 26 en 27 juni 2019. De gemeente Zuidhorn heeft een subsidie verleend voor de buitenkast. Stichting Beachcenter Zuidhorn zorgde voor de aanvullende gelden en het servicecontract. De AED is in overleg met de gemeente aan de buitenkant van de sporthal geplaatst. Voordeel hiervan is dat de AED ook voor alle andere sporters in het sportpark te gebruiken is, zoals de loopgroepen, basketballers, MTB‘ers.