De Woldzoom verwelkomt 50.000ste bezoeker tijdens Zwemvierdaagse

0
246

DOEZUM/GROOTEGAST – Zwembad de Woldzoom Grootegast/Doezum mocht afgelopen week haar 50.000ste bezoeker verwelkomen. De achtjarige Julian Steenbergen kwam, nietsvermoedend, De Woldzoom binnenlopen. Vervolgens werd hij in het zonnetje gezet door voorzitter De Jong en juf Rennie. Hij ontving een gezinsabonnement voor het seizoen 2019. Daarnaast stond De Woldzoom afgelopen week in het teken van de jaarlijkse Zwemvierdaagse. De hele week wisten fanatieke zwemmers van alle leeftijden, het zwembad te vinden. Dit alles werd uiteraard in goede banen geleid door de aanwezige vrijwilligers, die al het hele seizoen het zwembad in Doezum draaiende houden. Al met al dus een feestelijke week voor De Woldzoom, die nog drie weken open zullen blijven voor hun gasten. Met nog een aantal mooie zomerse dagen voor de boeg, moet dat verder goed komen.