100 Jaar Rederijkerskamer Langewold in de Kuzemerkooi

0
516

OLDEKERK – In het sprookjesachtige Kuzemerbos komen onttroonde edellieden, ontgoochelde melancholici, een cynische nar en poëtische minnaars bij elkaar in een pastorale omgeving, waar de werkelijkheid een ander aanzien krijgt en het beste in de mens naar boven komt. Dit gebeurt in Shakespeare’s warmste en meest idyllische komedie: Wat u wilt! Een klein wonder van lichtvoetigheid, wijsheid en humor; een van de hoogtepunten uit zijn oeuvre, uit zijn belangrijkste creatieve periode.  Shakespeare is door regisseur Ben Smit gereanimeerd volgens moderne maatstaven en met een knipoog naar de nieuwe gemeente Westerkwartier. De voorstellingen zijn nog te bezoeken op 11, 12 en 13 september, aanvang 20.15 uur. Vrijdag 14 en zaterdag 15 september zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten á 12,50 euro zijn te reserveren via www.rederijkerskamerlangewold.nl of op te halen bij F. Swieringa, Eekebuursterweg 59 Oldekerk tegen contante betaling. Voor kaartjes op het laatste moment kunt u het bij de kassa proberen.