Wim Hoddenbagh

0
640

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 15 september aanstaande (aanvang 20.00 uur) komt Gerald Troost met de nieuwe concerttour LUID & DUIDELIJK naar De Flambou, Groningerstraat 40 te Surhuisterveen. Zijn liedjes hebben al vele harten geraakt. Gerald Troost: “Mijn missie is mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.” Wim Hoddenbagh, een bevlogen spreker zal deze dag spreken over de blinde Bartimeüs. De moed van de blinde Bartimeüs is een inspiratie voor gelovigen van deze tijd. Het programma zal warm en bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud. Wim Hoddenbagh en Gerald Troost hebben allebei een grote passie om mensen aan te moedigen in het geloof en Gods waarheid luid en duidelijk bekend te maken. De toegangsprijs voor deze boeiende en inspirerende middag is 5 euro en kan voldaan worden aan de deur.