Zuidhorn geniet en feest tijdens onvergetelijke en ‘foute’ editie KanaalPOP

0
749

ZUIDHORN – Lessen zijn er om te leren. En dat is precies wat de organisatie van KanaalPOP het afgelopen jaar heeft gedaan. Vorig jaar mondde uit in een knalfeest langs het Van Starkenborghkanaal. Echter, wel een nat en modderig knalfeest en dat moest anders. Dus werd er dit jaar een vloer op het terrein gelegd en kon men schuilen voor het noodweer, indien nodig. Voorspelbaar: wie maatregelen treft is ze waarschijnlijk niet nodig. Zie deze editie, die onder prima omstandigheden verliep. Op vrijdag ging het nog fout, maar dat was ook de bedoeling tijdens een fout feest vol ninetiesmuziek, Def Rhymz en een Spice Girls-tributeband. Met topact Mooi Wark op zaterdag werd het onvergetelijk weekend langs de mooie oevers van het Van Starkenborghkanaal. Met een leuke toevoeging op zondag, maar daarover elders meer in deze krant.