Derde Abel Tasman Fietstocht voor de deur

0
1334

LUTJEGAST – Na het enorme succes van de voorgaande twee jaren is Stichting Promotie Lutjegast erin geslaagd om dit jaar voor het derde maal de Abel Tasman Fietstocht te organiseren. Het evenement vindt plaats op zaterdag 22 september 2018 en zal ongetwijfeld wederom veel deelnemers tegemoet kunnen zien. De organisatie heeft een nieuwe en bezienswaardige route uitgestippeld, welke op de dag zelf volledig uitgepijld is. U hoeft dus enkel de pijlen te volgen en te genieten van de prachtige omgeving waar de tocht u langs zal brengen. De fietstocht is volledig verzorgd, wat inhoudt dat deelnemers onderweg voorzien worden van koffie/thee en een lunch. Vanaf 9:30 zullen de eerste deelnemers vanuit Lutjegast van start gaan. Mocht u onverhoopt kampen met pech onderweg, dan staat er ten allen tijde een kundige fietsenmaker en EHBO-dienst voor u klaar. De kosten voor deze prachtige fietstocht bedragen slechts 15 euro. De inschrijving is inmiddels geopend, u kunt zich aanmelden via de website www.promotielutjegast.nl.