Pracht kleurt Galerie KunstHof

0
412

GROOTEGAST – Kunstliefhebbers weten het. Bij Galerie KunstHof zijn regelmatig grote pareltjes te vinden. Zo ook sinds afgelopen vrijdagavond. Toen werd de nieuwe expositie van Rinko Bolman geopend in de Grootegaster galerie aan de Hoflaan. Dit in het bijzijn van de kunstzinnige Bolman zelf die verheugd is zijn werken in Grootegast te kunnen laten zien. Tekenen en schilderen is allang geen hobby meer voor de kunstschilder, die tegenwoordig liever spreekt van een passie. En dat is nu ook wat van het werk afspat. Bolman combineert verschillende disciplines en heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl ontwikkelt, waarin magie en realisme ‘vechten’ om voorrang. Het werk van Rinko Bolman is te zien aan de Hoflaan 1 te Grootegast. De galerie is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.galeriekunsthof.nl.