Buren zoeken gezelligheid op in Zuidhorner buurthuiskamer Pand 10A

0
297

ZUIDHORN – Nationale Burendag is al jaren hét moment voor buren om samen op te trekken en iets leuks te organiseren. Uiteraard doet de buurthuiskamer Pand 10A daar gezellig aan mee. Zaterdag waren directe en minder directe buren in de Nieuwstraat van harte welkom voor een gezellig kop je koffie of thee. Daarbij konden de liefhebbers van zoetigheid ook genieten van iets lekkers, verzorgd door de vele vrijwilligers die de buurthuiskamer inmiddels rijk is. Een ware traktatie voor goede buren, door goede buren. Tevens konden bezoekers deelnemen aan een aantal leuke activiteiten. Een mooie manier om de band  te versterken en de buurthuiskamer een positieve impuls te geven. Het was dan ook goed toeven in de Nieuwstraat waar jong en oud Burendag gezamenlijk doorbrachten.