Beestenboel bij Terra Oldekerk

0
272

OLDEKERK – Op woensdag 3 oktober staat Terra Oldekerk in het teken van de jaarlijkse Huisdierenshow. Dit jaar is het thema ‘Groen is doen’. Iedereen is van harte welkom bij Terra Oldekerk. Zoals elk jaar is er niet alleen veel te zien maar ook heel wat te beleven op deze bijzondere dag bij Terra Oldekerk. Iedereen met een huisdier kan meedoen aan de Huisdierenshow. Jong en oud kan zich met zijn eigen huisdier opgeven, door middel van een inschrijfformulier. “Na ontvangst laten we je weten wanneer je op school met je huisdier wordt verwacht. Niet alleen kippen en konijnen, maar ook schapen, koeien, reptielen en andere dieren zijn van harte welkom. Naast de professionele keuring, waarbij gelet wordt op de conditie en de verzorging van de dieren, krijgen de deelnemers adviezen en tips. In de verschillende categorieën zijn diverse prijzen te winnen”, vertelt docent Judith Allersma. De lokalen worden tijdens de Huisdierenshow niet alleen met dieren gevuld. Een aantal leerlingen stelt hun eigen modelboerderij op. Het resultaat zal door een jury worden beoordeeld en de mooiste modelboerderijen worden beloond met een prijs. Daarnaast komen er o.a. roofvogels en kunnen kinderen zich laten schminken. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Het belooft zoals elk jaar weer een gezellige dag te worden waarbij jong en oud zich prima kan vermaken. De huisdierenshow is gratis te bezoeken en geopend van 13.00 – 17.30 uur en ’s avonds van 18.30 – 21.00 uur.