Goede ideeën voor Sportdorp Zoutkamp

0
296

ZOUTKAMP – Woensdag 3 oktober organiseerde Sportdorp Zoutkamp een meedenkavond over de beweegtuin in Zoutkamp. De avond werd in samenwerking met speeltuinvereniging de Regenboog georganiseerd. Al geruime tijd bestaat er in Zoutkamp een uitgebreid plan voor vernieuwing, herstructurering en ontwikkeling van een nieuwe speeltuin, een beweegtuin en een ontmoetingsplek op sportaccommodatie de Toerkamp. Deze avond werd georganiseerd om nog beter in beeld te krijgen waar de verschillende  sportieve Zoutkampers behoefte aan hebben en om iedereen bij te praten over de stand van zaken. Onder leiding van Jessica Oude Sogtoen van Huis voor de Sport Groningen werden er door de deelnemers verschillende ideeën op papier gezet.  De organisatie is erg blij met de opkomst van zoveel verschillende doelgroepen. O.a. het bestuur van de jeugdsoos, leden van sportdorp, bestuursleden van VV Zeester en Stichting Welzijn Ouderen gaven acte de préséance.