‘5 voor 12’ voor Olde Wierdenloop

0
374
Olde Wierdenloop

OPENDE – Het is een laatste oproep, een uiterste poging van het huidige bestuur van de Olde Wierdenloop om opvolging te vinden. Vanuit de huidige bestuursleden heeft het overgrote deel aangegeven dat, na hun zittingsperiode van veelal (meer dan) vier jaar, het tijd is om het bestuurlijke stokje door te geven. Dit stokje wil men op weg naar de 21’ste editie overdragen. Mits er voor medio december geen vervangers zijn, zal het huidige bestuur helaas moeten besluiten om de stekker uit het evenement te trekken en zal deze 21’ste editie er ook niet (meer) komen. “De huidige bestuursleden maken gebruik van een draaiboek welke up-to-date is. Mocht jij het hardlopen een warm hart toe dragen en / of ook vinden dat dit eendaagse evenement voor Opende behouden moet blijven, dan kun je je wenden tot één van de huidige bestuursleden”, aldus voorzitter Willem Ytsma. Namens het bestuur van de Olde Wierden loop is voorzitter Willem Ytsma zelf de eerste contactpersoon. Hij is te bereiken onder het telefoonnummer 06-51902790. Voor meer info over de Olde Wierdenloop zie de website www.oldewierdenloop.nl.