Gereformeerde kerk Visvliet viert en herdenkt 85-jarig bestaan

0
2151

VISVLIET – Daar waar in veel kleine gemeenschappen de kerken inmiddels zijn gesloten en gefuseerd, daar vierde de Gereformeerde Kerk van Visvliet zondag haar 85-jarig bestaan. De kerk zag in oktober 1933 het levenslicht en is sinds die tijd een verbindende factor in het pittoreske dorpje waar Groningen en Friesland elkaar treffen. Zondag werd er feestelijk stilgestaan bij dit prachtige jubileum. Na de koffie –uiteraard vergezeld van de nodige lekkernijen- kon men genieten van een prachtige herdenkingsdienst, waarin uitgebreid werd stilgestaan bij het verleden van de kerk. Na afloop werd er gezellig nagebabbeld in het Bartoleshûs, waar men getrakteerd werd op een heerlijk buffet vol warme én koude gerechten. Een onvergetelijk jubileum op een gezellige zondag, met recht een mijlpaal in de lange geschiedenis van de Gereformeerde Kerk aan de Heirweg.