Nacht van de Nacht in Noordhorn

0
302

NOORDHORN – Ook dit jaar organiseert de gemeente Zuidhorn de Nacht van de Nacht. Zaterdag 27 oktober worden deelnemers vanuit de Dörpsstee in Noordhorn meegenomen naar de schoonheid van de nacht. Jörgen de Bruin (IVN Groningen) geeft een boeiende lezing over het belang van duisternis voor mens en dier. Daarna verzorgen Henk Koot en Lukas Dijck een historische wandeling door Noordhorn. Een wandeling vol spannende verhalen over vroeger. De Nacht van de Nacht wordt afgesloten met een ware ode aan de nacht; Nacht van de Nacht in Concert.

Het meebeleven van deze duistere avond is kosteloos. Aanmelden kan via nachtvandenacht@zuidhorn.nl of 0594-508888 en tot en met 26 oktober. De zaal van de Dörpsstee is open vanaf 19.30 uur, waarna het programma om 19.45 uur wordt afgetrapt. De Nacht van de Nacht duurt tot 22.00 uur.