Doelpunten te over bij sensationele editie Zuppa Futsal

0
998

ZUIDHORN – ‘Jawohl! Er ist wieder dah! Das tolles ZuppaFutsal!’ Niemand die de jongerenwerkers van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn hoeft uit te leggen hoe je de jeugd richting een sporthal beweegt. Ook deze herfstvakantie werd er weer fel gestreden om de prijzen en eeuwige roem tijdens het inmiddels traditionele Zuppa Futsal toernooi. Uit de hele gemeente deden teams mee in drie verschillende leeftijdscategorieën. Vriendenteams, stratenteams en teams samengesteld uit échte voetbaldieren. Op basis van gemiddelde leeftijden, zodat niemand per ongeluk tegen hele grote –of juist hele kleine- tegenstanders speelde. Het strijdtoneel was ook dit keer –hoe kan het ook anders- de Quicksilver S hal in het Johan Smitpark. Een plek waar men na de sportieve ochtend terecht kon voor workshops en andere leuke activiteiten.