Verraste burgemeester ziet Abraham

0
206

GROOTEGAST – Een verraste burgervader in Grootegast. Afgelopen donderdag kreeg burgemeester Ard van der Tuuk bezoek van Abraham. 50 jaar werd de burgemeester die is geboren op de dag dat de Beatles hun befaamde White Album uitbrachten. Onwetend van hetgeen hem stond te wachten kwam Van der Tuuk het gemeentehuis binnen gelopen, waar de medewerkers van de gemeente Grootegast hem stonden op te wachten met de nodige verrassingen. Na het zingen van de verjaardagsliedjes, kundig gedirigeerd door wethouder Mark de Haan, mocht Van der Tuuk zijn cadeautjes in ontvangst nemen. Onder de presentjes een heuse rollator. Want fit als de sportende burgemeester is, schrijden de jaren toch onverbiddelijk voort. De rollator zal voorlopig –en hopelijk- nog niet nodig zijn, maar het is altijd fijn om deze alvast achter de hand te hebben. Gewoon, voor het geval dat.