De Elzenhof samen tijdens memorabel jubileum

0
101202

NIEKERK – Koffie, gebak en een bult gezelligheid. Het kon niet op in de Elzenhof waar bewoners en genodigden het 25-jarig bestaan van de wooncommune vierden. Het bruist in de Elzenhof waar men eigenlijk altijd wel iets om handen heeft. In het 22 appartementen tellende complex draaien de bewoners hun hand niet om voor een geslaagd Sinterklaas-, kerst of nieuwjaarsfeest. Ook vinden er regelmatig knutsel- en kaartochtenden plaats en staan er ook gezamenlijke dinertjes en uitjes op het programma. Geen wonder dus dat ook bij dit prachtige jubileum op passende wijze stil werd gestaan. In de ochtend werd een gezellige receptie gegeven, waarna er in de middag nog een aangenaam samenzijn stond gepland. Wat er in ieder geval niet gebeurde is dat er mensen zijn verpieterd achter de geraniums.