Uit Vriendschap in concert

0
779

OPENDE – Op zaterdagavond 12 januari verzorgt Uit Vriendschap het Nieuwjaarsconcert in het Barontheater in Opende. Zanger Albert van der Tuin is deze keer de muzikale gast.

 “We zijn vereerd dat het Barontheater ons vroeg om het nieuwjaarsconcert 2019 te verzorgen”, aldus Kunna Renkema.  Het programma is een aangename mix met veel herkenbare melodieën. Het zal niet meevallen stil te blijven zitten, en dat hoeft ook niet. Het belooft een mooi muzikaal begin van 2019 te worden. Bij het nieuwjaarsconcert ontvangen we als speciale gast sing-en songwriter Albert van der Tuin.” De stijl van Albert van der Tuin is een combinatie van oud en nieuw, met zelfgeschreven nummers of zijn favoriete covers. De singer-songwriter uit Harkema timmert al een tijdje aan de weg. In het Barontheater, dat hij al 3 keer tot de nok wist te vullen, voelt hij zich als een vis in het water.  Kaarten zijn te bestellen via www.barontheater.nl, zodat u  verzekerd bent van een plaats bij het nieuwjaarsconcert en niet  in de rij hoeft te staan voor de kassa. Het concert begint om 20.00 uur. Meer informatie over muziekvereniging Uit Vriendschap is te vinden op de website www.uitvriendschap.nl.