Opende zingt mee met pop-up koor

0
255

OPENDE – Op 2 februari staat er een bijzonder concert gepland in Opende. Deze avond treedt er een speciaal meezing pop-up koor op in het BaronTheater en daar kunt u, de lezer, deel van uitmaken. “Een tijd terug zijn we enthousiast gestart met de voorbereidingen voor deze avond”, meldt mede-initiatiefneemster Sanne Kompaan. “We zijn geïnspireerd door de prachtige YouTube video’s van  Choir Choir Choir een Canadees pop-up koor waarbij  iedereen mee kan zingen.” En wat in Canada kan, kan ook in Opende, stelt Kompaan. Het Barontheater is besproken, de muzikanten en de dirigente zijn geregeld. We zingen die avond liedjes van recent overleden popartiesten zoals Avicii, David Bowie, Lou Reed en Thé Lau.” Een gevarieerd repertoire vol bekende nummers. Vele muzikanten waaronder Michiel Veenstra, Else van der Greft en Albert van der Tuin hebben hun medewerking inmiddels toegezegd. Kompaan: “Onze Maestro om het koor in goede banen te leiden voor deze avond is dirigente Lutske Pilat.” Het programma begint om 19.00 uur met een inloop/kennismaking. Daarna wordt er gestart met het instuderen van de nummers. Na de pauze van 21.00 uur start de Sing Zing Sjong en wordt de avond aansluitend afgesloten met een optreden van Michiel, Else en Albert. Sanne Kompaan: “Meld je snel aan en kom met ons op 2 februari a.s. het grootste koor van Opende vormen. Je kaartje á €11,50 koop je via het Barontheater of op de Facebookpagina Sing Zing Sjong.”