Apart Volk speelt plattelandskomedie

0
310

DOEZUM – Dit jaar speelt toneelvereniging Apart Volk uit Doezum de plattelandskomedie ‘De Hoekpaal’. Het verhaal speelt zich af op een dorpsplein; gezellige huisjes, een kroeg, een parkje. Naast het bankje op het plein staat een hoekpaal. Die paal staat er al jaren.  De bewoners van het pleintje weten dat er een verhaal bij die paal is, maar niemand weet precies het hoe en wat. Maar wat geeft het ook, die paal staat er jaren en hoort er helemaal bij. Totdat er een wettige gemeente ambtenaartje komt wonen, die daar totaal anders over denkt. Ook u kunt meegenieten met de belevenissen van de bewoners van dit dorpsplein. Op 1 ,2 ,8 , 9 februari in Het Hornhuus in Kornhorn. Aanvang 19.45 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Kaarten á 5 euro zijn verkrijgbaar bij “De Horn”  en Hornhuus in Kornhorn, Gjaltema’s Technisch Centrum in Doezum en via de mail apartvolk@gmail.com.