Camping de Watermolen wint wederom Gouden Zoover Award

0
247

OPENDE – Op de vakantiebeurs in Utrecht zijn op 10 januari de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Hier wonnen André Ruijtenberg en Ramona Mulder van Camping de Watermolen voor de derde keer op rij een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er heel wat reviews geschreven door vakantiegangers, die hun ervaringen delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Het leverde een 9,8 op  voor Camping de Watermolen voor 3e Beste Camping Nederland en Beste accommodatie in de regio. “Wat gaaf! Wederom een Gouden Zoover Award”, vertelt een blije Ramona Mulder. We zijn heel erg trots op deze prestatie. Het is erg fijn om te horen dat de gasten de camping en onze benadering waarderen. We leggen ze ook geen regeltjes op, maar faciliteren liever in mogelijkheden. Oftewel: steek die vuurkorf lekker aan en geniet van de Melkweg. Voordat we op 13 april de campingdeuren weer open zetten, is er nog heel veel te doen. Maar samen met ons geweldige team hebben we er weer heel veel zin in!”