Katrien van Beurden

0
733

ADUARD – In de Abdijkerk te Aduard staat een prachtig kinderconcert op stapel met Dominique Vleeshouwers op slagwerk en Katrien van Beurden (foto) als verteller. Dominique is een jonge talentvolle en ondernemende slagwerker, die eerder dit seizoen te zien geweest in het programma Podium Witteman, waarin hij zijn optreden op Lowlands met breakdancers liet zien. Actrice Katrien van Beurden speelde onder andere in de Nederlandse kerstfilm ‘All you need is Love’, met een Nederlandse sterrencast. Samen brengen ze een programma van een uur waarin de studiereizen van Dominique naar Mexico, Iran en Senegal voorbij komen. Uiteraard met de bijzondere trommels uit die landen. Een niet te missen familieconcert met veel muziek en natuurlijk mogen ook de kinderen na afloop van het concert op de trommels spelen. De entree bedraagt 5 euro en is inclusief koffie/thee en frisdrank na afloop van het concert. Kaarten zijn te bestellen via de website www.abdijconcerten.nl. Reserveren kan ook telefonisch via 06-44334935.