Olde Wierdenloop is verleden tijd

0
1082

OPENDE – Helaas heeft  de organisatie van de Olde Wierdenloop moeten besluiten om de stekker uit het evenement te trekken. Na herhaalde oproepen waren er slechts twee nieuwe mensen bereid om  het bestuur te komen versterken.  Dit is onvoldoende om het evenement in goede banen te leiden, laat het huidige bestuur weten . Het evenement, wat gepland stond op de eerste zaterdag in juli, zal dan ook van de kalender verwijderd worden. Het huidige bestuur betreurt het om tot dit drastische besluit te komen.  Alle bestuursleden trokken al meer dan vier jaar de kar en dan is het op een gegeven moment tijd om het stokje over te dragen. Daar bleek te weinig interesse voor te zijn. Het bestuur bedankt desalniettemin alle vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage aan de Olde Wierdenloop in de afgelopen jaren.