Fc. Grootegast door met Rob Vliek

0
3035

GROOTEGAST – Fc. Grootegast en hoofdtrainer Rob Vliek hebben besloten om volgend seizoen met elkaar door te gaan. Het bestuur van Fc. Grootegast heeft er alle vertrouwen in dat Vliek, die aan zijn eerste seizoen in Grootegast bezig is, het vlaggenschip van de vereniging in veilige haven gaat loodsen. De eerste seizoenshelft werd afgesloten met een toch wel teleurstellende gedeelde elfde plaats op de ranglijst. Daarmee staan de Grootegasters gezien de potentie en mogelijkheden van de spelersgroep te laag geklasseerd. Dat is ook de opvatting van Vliek en ook hij kijkt met vertrouwen uit naar het vervolg van het seizoen. Ook voor de wat langere termijn ziet Vliek voldoende uitdaging en mogelijkheden om Fc. Grootegast verder te brengen. Dat zal moeten gaan gebeuren vanuit de gloednieuwe accommodatie, welke bij de hervatting van de competitie in februari in gebruik zal worden genomen. Belangrijk voor het besluit van zowel het bestuur als de trainer is het feit dat ook de spelersgroep graag met Vliek verder wil. Fc. Grootegast gaat wel op zoek naar een nieuwe trainer voor de 2e selectie en het 1e damesteam. Johannes Veenema verkast na dit seizoen naar v.v. Buitenpost om daar 2e trainer te worden en damestrainer Chiel Boeser heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als trainer. Beide trainers functioneren naar volle tevredenheid en zijn er op gebrand om dit seizoen goed bij Fc. Grootegast af te sluiten.