Geen MFC Zevenhuizen-motie van VZ

0
309

ZEVENHUIZEN – De fractie van VZ Westerkwartier heeft besloten om niet tijdens de eerste reguliere raadsvergadering op 16 januari met een motie over het MFC in Zevenhuizen te komen. “Dat hebben we in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wél toegezegd”, verklaarde fractievoorzitter Ytsen van der Velde. “Echter, dit is niet het goede moment om met zo’n motie te komen.” Van der Velde zei dit ook gecommuniceerd te hebben richting de betrokkenen en de initiatiefnemers. Wel vroeg VZ naar de stand van zaken omtrent het multifunctionele centrum waarover in Zevenhuizen zoveel onzekerheid en onrust heerst. Wethouder Hielke Westra deelde de raad mee binnenkort aan te schuiven bij Stichting MFC Zevenhuizen om van daaruit verder te kijken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.