Jubileumkoor Zuidhorn op weg naar een swingend 2019

0
3224

ZUIDHORN – Een nieuw jaar en dus een nieuw repertoire. Jubileumkoor Zuidhorn houdt wel van een uitdaging en is druk met de voorbereidingen op het concert van 30 maart in Balk Zuidhorn. Daar moet een knallend optreden verzorgd worden waarbij klassiek afgewisseld wordt met populaire stukken. Een opgave die wel toevertrouwd is aan het groot gemengd koor. Extra zangtalent en mooie stemgeluiden zijn daarbij welkom, stelt het Jubileumkoor dat donderdag een open repetitie hield in Balk. Het leverde een aantal nieuwsgierige en bewonderende blikken op van potentiele muzikale aanvullingen. “Probeer en geniet!”, luidde het motto. Wie overweegt om ook zijn of haar zangtalenten te gebruiken, maar de open repetitie gemist heeft kan altijd contact zoeken met het Jubileumkoor via www.jubileumkoor.nl.