IJs in Grijpskerk

0
503

GRIJPSKERK – Op zaterdag 26 januari is de ijsbaan van ijsvereniging “Kris Kras” in Grijpskerk open. Dan speelt toneelvereniging “de Diakonaaltjes” het vrolijke blijspel “Iesvereniging Kris-Kras” geschreven door Harm Dijkstra. Steven Stiggel, de eigenaar van de grond maakt het de ijsvereniging knap lastig als hij de grond wil verkopen vlak voor een belangrijke schaatswedstrijd van de twee plaatselijke favorieten. En die arme Herman Hanetree heeft het er al zo druk mee om iedereen op tijd van een natje en een droogje te voorzien.  En dan wordt er ook nog dooi voorspeld! Hoe dit afloopt is zaterdag te zien vanaf 20.00 uur in de PKN kerk aan de Nicolaas Grijpstraat te Grijpskerk. Kaarten, á 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Woninginrichting Herman Smedes in de Herestraat te Grijpskerk.