VV Opende is drie ereleden rijker

0
714

OPENDE – Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie heeft  VV Opende een drietal steunpilaren van de vereniging op passende wijze geëerd. Geert Wassenaar en Tjerk en Minie van der Velde werden als erelid van de vereniging benoemd. Ze kregen bij de benoeming tot erelid een persoonlijk schild met het Peender logo erop uitgereikt door voorzitter Jan Dikkers. De nieuwbakken ereleden waren volledig verrast toen ze tijdens de nieuwjaarstoespraak naar voren werden geroepen. Geert wassenaar werd geroemd om zijn, al 38 jaar durende, carrière als verzorger/materiaalman en vele andere werkzaamheden binnen de club.  En nog steeds verricht Geert tot ieders tevredenheid en met veel gedrevenheid  zijn taken. Ook Tjerk en Minie zijn, onlosmakelijk van elkaar, al decennia lang met de VV Opende verbonden. Minie als kantinemedewerker, het verkopen van koffie bij wedstrijden van het vlaggenschip en schoonmaakwerkzaamheden en lid van de MOP ploeg . Tjerk is de meester timmerman binnen de vereniging waarbij hij o.a. de prachtige tafels in de kantine en de bestuurskamer heeft gemaakt. Tjerk is bijna dagelijks op de Olde Wierden te vinden.  De afgelopen droge zomer waren de velden van de VV Opende  prachtig  groen, dankzij de inspanningen van Tjerk en zijn collega’s.