Apart Volk schittert in ‘De Hoekpaal’

0
2982

KORNHORN – Het mag met recht een geslaagd uitstapje genoemd worden. De Doezumer toneelvereniging Apart Volk is er wederom in geslaagd een schitterende voorstelling op de planken te brengen in buurdorp Kornhorn. Na het succes van ‘Het Veenspook’ vorig jaar sloeg ook de voorstelling ‘De Hoekpaal’ in als een bom. Het eerste weekend zit erop en leverde zowel op vrijdag als zaterdag een goed gevuld Hornhuus op. Doezumers en Kornhorners vermaakten zich prima met het stuk waarin de inwoners van een plattelandsdorpje lijnrecht tegenover een gemeenteambtenaar komen te staan. De inzet; een hoekpaaltje op het plein en met als gevolg een opeenstapeling van vreemd situaties en hilarische grappen. Komend weekend staat Apart Volk wederom twee avonden op de planken. Beide avonden zijn inmiddels stijf uitverkocht.