Samen zingen met pop-up koor Sing Zing Sjong

0
729

OPENDE – Het is met recht een bijzonder concert te noemen. Zaterdag trad een samengestelde pop-up koor op in het BaronTheater tijdens de Sing Zing Sjong. Een project gebaseerd op de YouTube-filmpjes van Choir Choir Choir, een Canadees pop-up koor waar iedereen zich bij aan kan sluiten. In de vooravond werd er druk gerepeteerd in het peender theater, waarna om 21.00 uur het koor haar vuurdoop kreeg. Vol overgave zongen zijn bekende liedjes, grote hits en brachten zij odes aan overleden artiesten als David Bowie en Avicii. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Lutske Pilat. Het publiek kreeg een boeiende avond voorgeschoteld van een koor dat verrassend goed bij elkaar past. Nu hopen dat dit leuke initiatief een mooi vervolg krijgt en er vaker genoten kan worden van pop-up koren.