Nieuwe hoofdsponsor voor KV Flamingo’s

0
1580

BUITENPOST – De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten is per ingang van 1-1-2019 de nieuwe hoofdsponsor van KV Flamingo’s uit Buitenpost. Recent werden de nieuwe tenues en tassen gepresenteerd door het eerste en tweede team van de korfbalvereniging.Het werd een grote zoektocht naar wie KV Flamingo’s de komende jaren wil ondersteunen. De Haan Westerhoff Zonwering uit Drachten is bereid gevonden om de club financieel te ondersteunen met o.a. kleding en sporttassen. Lokale ondernemers zijn belangrijk om sporten betaalbaar te houden. KV Flamingo’s werkte eerder al samen met VV Buitenpost om gezamenlijke kunstgrasvelden te realiseren. Door deze nieuwe hoofdsponsor hoopt de sponsorcommissie van KV Flamingo’s dat er meer sponsoren over de streep getrokken worden, zodat de korfbalvereniging weer naar een hoger niveau getild kan worden. De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat de servicedienst 24 uur per dag klaar.