Sharon Kips

0
1723

GRIJPSKERK – Zondag 3 maart is er een speciale editie van GrijpsKERKT in de PKN kerk aan de Nicolaas Grijpstraat. Deze dienst wordt opgeluisterd door de muziek van zangeres Sharon Kips, bekend van het populaire RTL 4-televisieprogramma X-Factor. In 2007 won zij de eerste editie van deze sterrenjacht, waarna ze haar baan als administratief medewerkster opgaf om zich volledig op haar zangcarrière te kunnen storten. Sinds 2007 heeft zij vijf albums opgenomen, waarbij de eerste twee albums (Tien en Love will bring you down) een hoog pop gehalte hadden. Het derde album ‘Amazing Grace’ was haar eerste gospelalbum. De laatste drie albums zijn meer vertellend en allen meer gospel. Momenteel treedt Sharon regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten en is zij bezig met haar zangschool waar zij vol enthousiasme jong zangtalent begeleid en opleid. Tevens staat met grote regelmaat in Nederlandse theaters. Zondag 3 maart is Sharon Kips te bewonderen in Grijpskerk tijdens GrijpsKERKT. De dienst vangt aan om 11.00 uur, met als predikant Pieter Kars van de Kamp. Het thema van de dienst is: ‘Ken je mij?’