Voormalig winnaars strijden mee om prestigieuze titel ‘Het Leukste Bedrijf van de Streek’

0
562

STREEK – De Marskramer in Grootegast, Bloemenhuis Drint uit Grijpskerk, Bakker Hamersma –eveneens uit Grootegast-, Hair2Hair Zoutkamp en titelverdediger Gaele Postma uit datzelfde Zoutkamp. Stuk voor stuk prachtige voormalige winnaars van ‘Het Leukste Bedrijf van de Streek’ en allen zijn ze weer van de partij! Op jacht naar de tweede titel en de eeuwige roem, want niemand kan zeggen deze prijs niet één, maar twee keer, te hebben gewonnen.

Concurrentie is er genoeg! Want ook oud-finalisten zullen ongetwijfeld hun beste beentje voor zetten. Hoorcentrum Westerkwartier, Best Western Hotel Restaurant Aduard en Garnwerd aan Zee zijn allen al eens langs de meetlat van de jury gelegd. Prachtbedrijven die in de zicht van de haven het ternauwernood af moesten leggen tegen een andere onderneming. Ook bedrijven die moeiteloos de titel hadden kunnen dragen. En wie weet! Met de opgedane ervaringen en de steun die zij in het verleden hebben gekregen zou het zomaar raak kunnen zijn. Het Hoorcentrum van Wilgis Stoffelmeijer is jaar na jaar een garantie voor stapels stembiljetten, terwijl Garnwerd aan Zee de ene na de andere lovende motivatie mag bijschrijven. Twee jaar doen zij mee, sinds het dorp Garnwerd behoort tot het verspreidingsgebied van de Streekkrant. Het eerste jaar stond het restaurant op de drempel van de finale en een jaar later zelfs in de finale. Als die stijgende lijn zich doorzet… Hotel Aduard presenteerde zich als een ‘spin in het web’ en verblufte de jury met verse streekproducten, waarmee de lekkerste huisgemaakte gerechten op tafel werden getoverd. Gastvrij en verbindend is het Aduarder horeca-etablissement een ware ambassadeur voor het Westerkwartier. En dus –ten aller tijde-  een kanshebber.

Ook stemmen op uw leukste bedrijf? Klik hier!