Girlpower in Zuidhorn

0
1710

ZUIDHORN – Woensdag 20 februari werd in sporthal Quicksilver S alweer de vierde editie van het Girlpowerrr zaalvoetbaltoernooi gehouden. Traditiegetrouw vindt dit toernooi in de voorjaarsvakantie plaats. Ditmaal waren er drie leeftijdscategorieën, MO13, MO15 en MO17, waarbij in elke poule twee teams van VV Zuidhorn vertegenwoordigd waren.

In de eerste poule voor MO13 speelden naast twee teams van Zuidhorn ook nog Kollum, Bergum, HS ’88 en VEV ’67. Via een live scorebord werd bijgehouden hoe de teams er voor stonden in de ranglijst. De teams waren zo aan elkaar gewaagd dat strafschoppen uiteindelijk de doorslag moesten geven. Bergum ging er uiteindelijk met de winst vandoor, waarna het de beurt was aan de MO15 poule. De twee teams uit Zuidhorn streden hier tegen elkaar en tegen twee teams van HFC ’15 en een team uit Kootstertille. Het eerste team uit Hoogkerk greep de titel zonder verliespunten en slechts twee tegengoals.

Tot slot was MO17 aan de beurt. Wederom twee teams uit Zuidhorn, welke werden vergezeld door Grijpskerk, Bedum, Kollum en Bergum. De absolute kraker was de wedstijd tussen de twee teams van Zuidhorn, die met deze wedstrijd moesten gaan uitmaken welke van de twee teams kampioen zou worden. De beide teams van Zuidhorn waren toch een klein maatje te groot voor de rest wat resulteerde in een mooi één tweetje. De organisatie kijkt tevreden terug op een mooi toernooi met sportieve wedstrijden.