Zuidhorner Amateur Toneel hilarisch

0
196

ZUIDHORN – Voor de 34e keer staat er een uitvoering van het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) op het programma. In zalencentrum Balk spelen zij op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart de hilarische klucht ‘De erfenis van tante Bella’, geschreven door de Grootegaster Henk Roede en geregisseerd  door Inez van de Kimmenade. Twee broers erven de schoonheidssalon van hun tante Bella Berend. Een schilder en Albert de bouwvakker willen de  ietwat verpauperde schoonheidssalon opknappen en open houden om de klanten te behouden en daardoor de zaak beter te kunnen verkopen. Wat ze echter niet weten dat tante Bella geen personeel had. Hoe gaan de broers dat oplossen en zijn ze wel de enige erfgenamen?  Problemen genoeg en zoals dit bij een klucht betaamd loopt alles gierend uit de hand. Een heerlijke avond ontspannen  met deze hilarisch klucht. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 8,50 euro verkrijgbaar bij het Kappertje in de Nieuwstraat te Zuidhorn  of voor 10 euro aan de zaal. Het stuk wordt ook nog opgevoerd op zaterdag 16 maart om 20.00 uur in de Dorpstee in Noordhorn.