Burgemeester bewondert meesterwerken van leerlingen Groendijk in Grijpskerk

0
232

GRIJPSKERK – Gezellige drukte in Kerkplein 6 waar de leerlingen van Annemarie Groendijk gezamenlijk hun meesterwerken tentoonstelden. Familie, vrienden en belangstellenden liepen massaal uit voor deze bijzondere eendaagse expositie. Onder hen burgemeester Koos Wiersma die na het openen van de tentoonstelling zijn ogen goed de kost gaf en genoot van het gebodene. En dat was divers, moest ook de burgervader constateren. De verscheidenheid aan leerlingen zorgt voor een bijzonder brede expositie waar men kon genieten van verschillende stijlen. Daarnaast is er gewerkt met diverse materialen, wat ervoor zorgt dat er voor ieders smaak wel iets te bezichtigen was tijdens de expositie. Van 10.00 tot 17.00 uur vermaakte menig bezoeker zich kostelijk met de veelal kleurrijke werken. Nu hopen dat de jaarlijkse tentoonstelling in 2020 een mooi vervolg krijgt.