Feestelijke open dag van SNO Beweegt

0
257

OLDEKERK – Op zaterdag 2 maart organiseerde ‘SNO beweegt’ een open dag in Sportcentrum Eekeburen. ‘SNO beweegt’ maakt zich sterk voor een actieve en gezonde levensstijl in Niekerk, Oldekerk, Faan en omgeving. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen en kinderen in beweging te brengen door het ontwikkelen en organiseren van sport- en beweegprojecten. Zij zijn van mening dat sporten niet alleen verbindt en verbroedert, maar ook gewoon leuk is. Onlangs heeft SNO een doorstart gemaakt en om dit te vieren en ouders en kinderen kennis te laten maken met hun werk, organiseerden zij een open dag. Deze werd geopend door Barend Beltman, voormalig profvoetballer. De aanwezige kinderen konden onder andere meedoen aan een spelletje apenkooi. Het was dan ook een gezellige drukte in Eekeburen, met recht een mooie, frisse start voor ‘SNO beweegt’.