Passage afdeling Zuidhorn huldigt jubilarissen

0
268

ZUIDHORN – De afdeling Zuidhorn van Passage hield onlangs haar jaarvergadering in de Gasthorn te Zuidhorn, waarbij zij de gelegenheid namen om drie jubilarissen te huldigen en afscheid te nemen van vertrekkende bestuursleden. Daarnaast heetten zij aantredende bestuursleden welkom. Voorzitter Ineke Admiraal sprak de jubilarissen toe en overhandigde hen een boeket. Iet Pijpker vierde zijn 50 jaar lidmaatschap en Coba Gjaltema mag zich al 40 jaar noemen. Na de huldiging was het aan bestuurslid Zwanny Potze om de scheidend voorzitter Ineke Admiraal hartelijk toe te spreken en te bedanken voor haar jarenlange inzet voor de afdeling en Passage in het algemeen. Zij ontving daarbij evemeens een boeket bloemen. De afdeling Zuidhorn is een bloeiende afdeling met ruim 60 leden uit de wijde omgeving.