Boekenmarkt in het kerkje van Den Horn

0
230

DEN HORN – Op zaterdag  23 maart zijn boekenliefhebbers weer welkom in het kerkje van Den Horn. Dit jaarlijkse evenement is een belangrijke activiteit voor het kerkje dat zich graag wil profileren rondom boeken en streektaal. De boekenmarkt is gepland tijdens de boekenweek en wordt ieder jaar groots aangepakt door een aantal vrijwilligers uit Den Horn en omgeving. De vrijwilligers hebben de ingebrachte boeken met veel liefde en toewijding gesorteerd, gerubriceerd en uitgestald op de kerkbanken. De inkomsten vanuit de boekenmarkt gaan naar het kerkje, waarmee in de toekomst activiteiten kunnen worden georganiseerd.  Het aanbod tijdens de boekenmarkt is groot, van literatuur via geschiedenis naar kinderboeken en meer. De boekenmarkt is geopend op zaterdag 23 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondagmiddag 24 en 31 maart, van 13.00 uur tot 17.00 uur.