De Noorderlingen weten te verrassen met ‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’

0
402

NIEHOVE – De Noorderlingen’ staat al ruim dertig jaar garant voor spelers en makers die een aanwinst zijn voor het landelijke theater- en filmcircuit. Zij noemen zichzelf professioneel, gewaagd en vrijgevochten en leiden talentvolle jongeren op. Vele succesvolle acteurs zijn al voortgekomen uit de vooropleiding van ‘De Noorderlingen’. Met hun voorstelling ‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’ gaan zij de komende maanden langs verschillende theaters in het Noorden. Afgelopen weekend was het de beurt aan de Eisseshof in Niehove. De verrassende voorstelling, welke geïnspireerd is op de film ‘Der Himmel über Berlin’van Wim Wenders, werd zeer goed ontvangen in de Eisseshof, die na haar renovatie dankzij hulp van onder andere vele vrijwilligers weer op volle toeren draait.