Droomtocht Visvliet kanshebber Gouden Pit

0
306

VISVLIET – In januari van dit jaar won Stichting Eise Eisinga Visvliet glansrijk de provinciale Kern met Pit verkiezing. Nu maken ze zich op voor de landelijke ronde, de ‘Gouden Pit’. De wandeltocht langs verschillende objecten geïnspireerd op Eise Eisinga gaf zich vorig jaar op voor de ‘Kern met Pit’ verkiezing, die mensen uitdaagt om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Zowel de online stemmers als de jury waren unaniem overtuigd, de Droomtocht won en mocht zich trofeewinnaar van Groningen noemen. En nu maakt de stichting zich op voor de landelijke verkiezing. Op de site van Kern met Pit stellen de deelnemers zich voor en vertellen wat hun initiatief inhoudt en waarom zij moeten winnen. Afgelopen week heeft de Stichting Eise Eisinga Visvliet hun filmpje op de site gezet en is het stemmen begonnen. De uitslag is op 30 maart in De Oude Fabriek in Amersfoort. Stemmen op De Droomtocht kan nog tot en met 29 maart via www.kernmetpit.nl