Stemmers Leukste Bedrijf van de Streek innen prijs

0
328

STREEK –  Vorige week werd Bakkerij Jager uit Grijpskerk uitgeroepen tot het Leukste Bedrijf van de Streek van 2019. Garnwerd aan Zee en Tuincentrum Drint uit Grootegast kregen eveneens veel stemmen in de voorrondes. Onder de stemmers werden prijzen verloot, die ter beschikking werden gesteld door verschillende ondernemers uit de streek. Deze week mochten de gelukkige winnaars hun prijzen innen.

Grietje van der Vaart uit Grootegast had gestemd op Bakkerij Jager en was de winnares van één minuut gratis boodschappen doen bij Jumbo Arkema in Grijpskerk. Grietje kon haar geluk niet op deze week, want twee dagen voor het boodschappen doen op kosten van Johan Arkema, was haar dochter thuis gekomen na bijna een jaar in Australië te hebben gezeten. Grietje ging wat aarzelend van start, maar wist uiteindelijk met de hulp van Johan nog voor €86,53 aan boodschappen bij elkaar te rennen. Zij kreeg tevens een mooie bos bloemen en een boodschappenkrat van Jumbo cadeau. Mevrouw A. Venema – van der Heide uit Grijpskerk was eveneens blij verrast met de mededeling dat zij een diner voor twee had gewonnen bij Restaurant Zalencentrum Balk in Zuidhorn. Samen met haar man kregen zij de bon uit handen van Bas Broeils. Binnenkort kunnen zij gaan genieten van  een uitgebreid diner rechtstreeks uit hun ‘eerlijke keuken’. Marskramer in Grootegast stelde een spellenpakket samen die Thea Wijbenga uit Niekerk op mocht halen. Dat wordt gezellig bij Thea aan de keukentafel. In Zuidhorn werden ook prijzen gewonnen; Jakoba Spoelman kreeg van Bakkerij Hamersma een cadeaubon voor een overheerlijke taart. 

Tot slot stelde Joy Vrijetijdskleding in Zuidhorn nog vijf waardebonnen beschikbaar. Deze zijn gewonnen door Lotte Ybema uit Noordhorn, Wichard Zuidersma uit Surhuisterveen, Tineke van der Beek uit Zoutkamp, A. van der Horn uit Opende en Erik Scheerhaan uit Lutjegast. Deze winnaars hebben hun bonnen opgestuurd gekregen.