Blije winnaars ‘Kraak de Terra VO Kluis’

0
270

OLDEKERK – Leerlingen van groep 8 staan voor een grote keuze: naar welke school ga ik straks? Scholen voor voortgezet onderwijs organiseren voorlichtingen en een open dag om de leerlingen van groep 8 en hun ouders te helpen bij die keuze. Wessel en Riemer bezochten de open dag Terra Oldekerk. Zij kregen een uitnodiging om mee te spelen met het spel ‘Kraak de Terra VO Kluis’. Bij dit spel moest je online vragen over Terra beantwoorden, waarmee je de cijfers voor de code kon verdienen en daarmee de kluis kraken. Riemer was in de eerste ronde het snelst, Wessel in de derde. Afdelingsdirecteur Els de Ruijter van Terra Oldekerk verraste de leerlingen op de basisscholen met een cadeaubon van 50 euro voor schoolspullen, samen met een spaarpot. Ze waren zeer blij met de prijs.