Clubkampioenen P.W.C.

0
1542

BUITENPOST – Vrijdagavond 15 maart waren de jaarlijkse clubkampioenschappen van zwem- en waterpolovereniging P.W.C. in zwembad De Kûpe in Buitenpost. In verschillende leeftijdscategorieën werd er gestreden om de medailles en om de felbegeerde titel clubkampioen bij de dames en heren. Door elke zwemmer werden vier verschillende afstanden gezwommen in schoolslag, rugslag, vlinderslag en vrije slag.. Iedereen deed zijn of haar uiterste best en er werden die avond maar liefst 93 persoonlijke records gezwommen. Bij de dames mocht Renske Driessen de beker in ontvangst nemen en als clubkampioen op het hoogste podium staan. Bij de heren was het Herman Buist die zijn titel zelf wist te prolongeren. De PR verbeter cup werd gewonnen door Tina José Vrieswijk. Zij wist afgelopen seizoen het vaakst haar PR te verbeteren.