Cast en crew theaterspektakel Noar Huus maken kennis

0
344

NIEKERK – De spelers zijn al een tijdje op stoom met de repetities voor het zomerse Theaterspektakel Noar Huus, maar zaterdag 16 maart werd gemarkeerd als een bijzonder startpunt voor het project. De spelers en koorleden maakten kennis met elkaar en met de harde werkers achter de schermen. De sfeer zat er goed in, tijdens de aftrap van het project waarbij ook het beeldmerk werd gepresenteerd en de cast en crew voor het eerst de locatie bezochten waar het spektakel zich in september dit jaar zal afspelen. Noar Huus is een groots theaterspektakel in de openlucht ter ere van het Westerkwartier. De grote groep spelers zijn nog op zoek naar extra stemmen voor het koor. Ook is het team nog op zoek naar goede (hobby) muzikanten voor in de band. De muziek- en koor audities vinden plaats overdag op zaterdag 30 maart in Cultureel Centrum Zuidhorn. Aanmelden kan via productie@kunstenkwartier.nl.