Inez Timmer

0
401

BUITENPOST – Afwijzingen en teleurstellingen incasseren vergt moed, weet ook Inez Timmer. Inez is bekend van musicals als My Fair Lady en Les Misérables. Op haar elfde leerde ze trompet spelen en op haar vijftiende was ze leider van een eigen band. Ze was de zangeres van ‘Irolt’ en zong daarnaast solo Fries- en Engelstalige nummers.  In 1991 nam ze deel aan de gelegenheidsformatie It Aai fan Abel. Ze volgde een opleiding voor lerares en gaf les in het Engels en Nederlands tot haar negentwintigste. Toen stopte Inez en besloot jazz te studeren. Na voltooiing van die studie werd Timmer musicalzangeres. Eind 2012 startte ze weer met het Friestalige theaterprogramma Inez. Zondag 31 maart staat ze met haar blijmoedige rollercoaster “Vijf minuten voor aanvang!” in het Zalencentrum The Point in Buitenpost. Op openhartige en humoristische wijze vertelt Timmer over het bijzondere artiestenleven. Voor en achter de schermen, een leven vol tegenstellingen, succes, eenzaamheid, spanning en stress vlak voor aanvang. Zingend, vertellend en mijmerend schept zij het beeld van het leven van een internationaal musicalartieste. Ook vertelt zij over persoonlijke zaken, zoals waarom zij de switch van lerares naar artieste maakte. Voorverkoop van tickets bij Dropshop Liquorice, of aan de zaal. Meer informatie via www.maskelynbuitenpost.nl

 

rt