Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk zoekt nieuwe leden

0
469

GRIJPSKERK – Popkoor Hadewijn telt op dit moment 25 leden, niet alleen uit Grijpskerk, maar uit de wijde regio. Het koor heeft echter nog ruimte voor nieuwe leden. Een ieder die houdt van zingen en die het leuk lijkt om mee te doen met een enthousiaste groep vrouwen, kan zich aanmelden. Ervaring is niet nodig, plezier en passie wel. Het repertoire bestaat uit een mix van popsongs en internationale liedjes. Het koor repeteert elke week op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur onder professionele leiding van Sigita Zurauskaité, in Kerkplein 6, Grijpskerk.  Op 11 april is er een inloopavond, waar iedereen vrijblijvend langs kan komen bij de repetitie om koor en dirigent in actie te zien en te horen. Aanmelden kan via popkoorhadewijn@hotmail.com.